Menu
Your Cart

Despre Noi

Echipa DCA Evolution

  • Echipa noastra este formata din tineri plini de entuziasm si optimism, carora le place sa invete tot ce este legat de lumea auto. Ne bucuram de fiecare provocare ce apare in drumul nostru si oferim cu placere clientilor servicii de consultanta la cele mai inalte standarde.

Misiunea noastra

  • Punem la dispozitie o gama larga de piese tuning din toate categoriile de la jante, suspensii si sisteme de iluminare pana la piese de inalta performanta cum ar fi kituri de franare Big Brake si kituri turbo la cerere. Dorim sa aducem valoare pe piata auto din Romania prin proiectele pe care le dezvoltam si prin produsele pe care le aducem in tara.

Opinia Clientilor

  • Opinia clientinor este foarte importanta pentru noi, motiv pentru care va incurajam sa ne oferiti feedback cu privire la modul in care ati fost serviti si cu privire la produsele pe care le-ati achizitionat de la noi. Impartasiti cu prietenii vostri experienta avuta cu DCA Evolution! Ne puteti contacta fie la telefon 0787/522.388 sau pe mail la adresa dcaevolution@gmail.com

Despre DCA Evolution

DCA Evolution este o companie care a luat nastere in anul 2015 din dorinta de a veni in ajutorul pasionatilor auto cu piese auto tuning si consultanta de specialitate. Echipa noastra te va indruma si te va ajuta sa gasesti produsele ideale pentru masina ta cu piese de calitate de la producatori cu renume!

DCA Evolution face tot posibilul sa isi serveasca toti clientii la cele mai inalte standarde cu produse de calitate.

Avem incredere ca veti fi multumit de serviciile si produsele pe care le comerializam si veti alege sa ne contactati pentru o urmatoare comanda.

Istoricul companiei:

In anul 2016 am devenit dealer si importatori oficiali pentru urmatoarele brand uri: Japan Racing Wheels, Ispiri, Vossen, D2 Racing, Eibach, Ta-technix ,Fk Automotive Germany, Tuning-Tec, RR Customs si multe altele. In anul 2017 ne-am remarcat prin participarea la Salonul Auto Bucuresti in cadrul Romexpo, alaturi de partenerii nostri de la DCM Design, Maxhaust Active Sound si Yato Romania. A fost o experienta deosebita, DCA Evolution fiind singura firma din cadrul evenimentului care a adus spre expunere doar piese auto tuning si Jante Custom. Tot in cadrul acestui eveniment ne-am imprietenit cu pilotul de drift Traian Buse pe care ulterior l-am sponsorizat oficial pe parcusul anului 2018. In anul 2018, pe langa participarea activa la diverse evenimente de profil din toata tara, atat in calitate de invitati cat si de sponsori, am pus si bazele proiectului DCA Evolution Drift Team. In cadrul acestui proiect adiacent vorbim despre 2 masini care sunt in constructie si vor fi destinate exclusiv participarii la evenimentele de drift. Anul 2019 a inceput grozav pentru intreaga echipa, cu mult entuziasm, cu multe produse noi care au intregit gama actuala si multe surprize pe care o sa le descoperiti daca ne urmariti pe Instagram si Facebook.