Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul distantiere-roti.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul site-ului apartin dcaevolution.ro si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea dcaevolution.ro distantiere-roti.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut. distantiere-roti.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. distantiere-roti.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi si cereri

In cazul in care dcaevolution.ro considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

In cazul produselor care se aduc doar pe comanda speciala, SC DCA Evolution SRL va solicita un avans de minim 30% din totalul comenzii. Avansul se va achita de catre client in baza unei facturi proforme.

Pentru produsele Custom, care se fac strict dupa cerintele clientului, avansul nu se returneaza in cazul in care clientul doreste sa renunte la comanda.

In cazul produselor care nu sunt Custom, iar clientul doreste sa renunte la comanda, avansul ramane in contul clientului, putand sa achizitioneze alte produse de suma respectiva. In acest caz, taxele de transport vor fi suportate de client si scazute din avans.

Utilizatorul poate achita produsele comercializate pe website-ul distantiere-roti.ro online cu cardul prin intermediul procesatoarelor de plati MobilPay sau EuPlatesc.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. distantiere-roti.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.